Welkom bij R-POS

DE totaaloplossing voor uw horecazaak!

Uitstekende service

U zal verrast zijn door de snelle hulp.

Wij bieden topkwaliteit

Zodat u zorgeloos kan genieten van uw zaak.

Draadloos bestellen

Efficiënter en sneller werken door draadloze bestellingen.

Gebruiksvriendelijk

Ervaar de kracht van R-POS.

R-POS horeca automatisering

Het kassasysteem bij uitstek.

Razendsnel & bedrijfszeker

We leveren een uitstekende service.

Koppeling met externe toestellen

Betaalterminals, geldautomaten, barautomatisatie, enz..

R-POS & Dimona

Maak van uw R-POS kassa een Dimona-kassa

/

Bel ons vandaag nog op (+32) 089/390 828
of mail ons info@rpos.be

Wij streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden! Vraag gratis demo aan!

Gebruiksvoorwaarden

Deze website is eigendom van Kirosi BVBA.

Contactgegevens: Kirosi BVBA
Adres maatschappelijk zetel: Hasseltweg 400 bus 1, 3600 Genk
Telefoon: 089/390.828
E-mail: info@rpos.be
Ondernemingsnummer: BTW BE0642.583.032
RPR: Tongeren

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Kirosi BVBA of rechthoudende derden.

Beperking van de aansprakelijkheid
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.
Kirosi BVBA levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn.
Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie.
Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal Kirosi BVBA de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.
Kirosi BVBA kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden.
Kirosi BVBA geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
Kirosi BVBA kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen.
Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.
Kirosi BVBA verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken
Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement .... bevoegd.

R-POS, OP MAAT VOOR U!

Met liefde gebouwd door een team van experts.
R-POS scherm R-POS mobile scherm


ENKELE VAN ONZE REFERENTIES

Een horeca kassa kopen? Bekijk onze dealers
2024 R-POS & VDVMedia. Alle rechten voorbehouden.
info@rpos.be · (+32) 089 390 828